23.6.13

Αγαπημένες ρομαντικές ταινιούλες.






Καθώς έριχνα μια ματιά σε ένα σαιτ με ταινίες, μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω μια ανάρτηση με  αγαπημένες  ρομαντικές ταινίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Η κάθε ταινία  συνοδεύεται απο μια φωτογραφία, την πλοκή της και ενα βιντεάκι για να πάρουν μια ιδέα όσοι δεν την έχουν δει . Η σειρά ειναι τυχαία. 
Ελπίζω να σας αρέσουν. Μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε οτι θελετε :) 
Πάρτε το ποτάκι σας, το ποπ κορν σας και ενα κουτάκι χαρτομάντηλα απλα για κάθε περίπτωση. 
Ας αρχίσουμε λοιπόν.... 




1.The Notebook (2004)





Σκηνοθέτης: Nick Cassavetes


Πρωταγωνιστές: Ryan Gosling, Rachel McAdams, Gena Rowlands, James Garner, Joan Allen, Sam Shepard, David Thorton, James Marsden



Σ’ ένα γεροκομείο ένας ηλικιωμένος κύριος, διηγείται σε μια άλλη ηλικιωμένη κυρία που πάσχει από απώλεια μνήμης, μια ιστορία αγάπης μέσα απ’ τις σελίδες ενός βιβλίου.Είναι η ιστορία της Allie, κόρη αριστοκρατικής οικογένειας που γνωρίζεται κι ερωτεύεται με τον Noah που είναι εργάτης στα ορυχεία στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Οι γονείς της αντιτίθενται σ’ αυτή τη σχέση κι έπειτα από τη σχετική του πίεση φεύγουν για τη Νέα Υόρκη. Η Allie κι ο Noah, έχοντας πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, πρέπει να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους.








2. Titanic (1997)




Σκηνοθέτης : Τζέιμς Κάμερον 

Πρωταγωνιστές : Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν, Κάθι Μπέιτς .

Ένας κυνηγός θησαυρών αναζητά στο ναυάγιο του Τιτανικού κάποιο διαμάντι αμύθητης αξίας. Έρχεται σε επαφή με μια υπερήλικη που ισχυρίζεται ότι ανήκει στους επιζώντες και γνωρίζει σχετικά με το σπάνιο πετράδι. Η Ρόουζ αφηγείται όσα έζησε στο παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού, που η μοίρα θέλησε να είναι και το τελευταίο του. 





3. Dear John (2010)



Σκηνοθεσία: Λας Χάλστρουμ
Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αμάντα Σίφριντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Χένρι Τόμας



Ο Τζον είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, που στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Η Σαβάνα, μια πανέμορφη φοιτήτρια, έχει γυρίσει σπίτι για τις διακοπές. Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες θυελλώδους έρωτα. Όμως όταν ο εκείνος θ' αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και εκείνη στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν' ανθίζει...




4. P.S I love you (2007)






Σκηνοθέτης: Richard LaGravenese


Πρωταγωνιστές: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Harry Connick Jr., Gina Gershon, Kathy Bates, Jeffrey Dean Morgan, Ryan Everett Canfield, Marcus Collins




Η Holly χάνει ξαφνικά τον άντρα της Gerry, τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.


Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Gerry που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει την ζωή της.

Σε αυτή της την προσπάθεια έχει δίπλα της τις φίλες και τη μητέρα της, σε ένα ταξίδι στο παρελθόν προσπαθώντας να οδηγηθεί σε ένα νέο μέλλον.






5. Auttumn on New York (2000)




 Σκηνοθέτης: Joan Chen


  Ηθοποιοί: Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia




Ο Γουίλ, ένας πλέιμποϊ κοντά στα 50 και ιδιοκτήτης ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου εστιατορίου της Νέας Υόρκης, είναι γνωστός για την ικανότητά του να ξελογιάζει τις γυναίκες αποφεύγοντας, όμως, πάντα τη δέσμευση.Μέχρι που γνωρίζει τη Σάρλοτ και αισθάνεται ότι ο μέχρι τώρα τρόπος ζωής του έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Η Σάρλοτ, μόλις 21 χρονών, είναι ένα φιλελεύθερο πνεύμα, γεμάτη λαχτάρα να γνωρίσει τις χαρές της ενήλικης ζωής.Ο Γουίλ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Σάρλοτ, περιμένοντας όμως ακόμη ένα γρήγορο και εύκολο ρομάντζο. Οι συναντήσεις τους όμως δεν είναι ούτε εύκολες ούτε γρήγορες.Τη στιγμή που ο Γουίλ είναι έτοιμος να δραπετεύσει από μια ακόμη σχέση, η Σάρλοτ του αποκαλύπτει ότι έχει τους δικούς της λόγους να πιστεύει πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα. 





6.  The Last Song (2010)






Σκηνοθεσία: Julie Anne Robinson


Ηθοποιοί: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth


Μετά το χωρισμό των γονιών της, η Βερόνικα «Ρόνι» Μίλερ (Μάιλι Σάιρους) απομακρύνθηκε ουσιαστικά από τον πατέρα της (Γκρεγκ Κινίαρ). Τώρα όμως, στα 17 της, η μητέρα της τη στέλνει να περάσει μαζί του το καλοκαίρι, σε μια μικρή και ήσυχη παραλιακή πόλη. Κι ενώ αρχικά αντιστέκεται στην επανασύνδεσή της με τον πατέρα της, τα γεγονότα θα αλλάξουν σιγά-σιγά τη στάση της… Ένα συναρπαστικό ταξίδι πατέρα και κόρης, που προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, αλλά και μια συναισθηματική περιπέτεια ενός έφηβου κοριτσιού που γνωρίζει για πρώτη φορά τον έρωτα.





7. The Time Traveler's Wife (2009)











Σκηνοθεσία: Robert Schwentke
Ηθοποιοί: Michelle Nolden, Alex Ferris, Arliss Howard, Eric Bana


Η Κλαιρ γνώρισε τον Χένρι σε ηλικία μόλις έξι ετών, όταν εκείνος εμφανίστηκε από το πουθενά σ' ένα ξέφωτο κοντά στο σπίτι της. Ο Χένρι, που είχε μόλις έρθει από το μέλλον, πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που τον μεταφέρει απρόσμενα από τη μία χρονική στιγμή στην άλλη. Με τα χρόνια, οι επισκέψεις του Χένρι συνεχίζονται και η Κλαιρ αρχίζει να τον ερωτεύεται. Χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, το πάθος του Χένρι είναι ακόμη εντονότερο, καθώς στο μέλλον οι δυο τους είναι παντρεμένοι. Η Κλαιρ, όμως, θα γνωρίσει σε πραγματικό χρόνο τον Χένρι όταν θα φτάσει σε ηλικία 22 ετών. Εκείνη θα τον θεωρήσει τον έρωτα της ζωής της. Εκείνος δε θα την αναγνωρίσει.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια όλων είναι καλοδεχούμενα εφόσον δεν προσβάλλουν τον συγγραφέα και τον αναγνώστη,
Ευχαριστω