18.2.15

Το τελος μιας ομορφης διαδρομης....


Αυτο τον τιτλο επελεξα για να πω αυτο που θελω...
Αυτο που σκεφτομαι εδω και τοσο καιρο και δεν το αποφασιζα..
Οχι οτι τωρα ειμαι και απολυτως σιγουρη δηλαδη..
Αποφασισα λοιπον φιλοι μου να κλεισω αυτο το blog, αυτον τον προσωπικο μου χωρο που μου εδωσε τοσα πολλα...
Και οι λογοι ειναι αρκετοι, ο κυριοτερος ομως λογος ειναι πως αισθανομαι τοσο κενη μεσα μου που δεν εχω τιποτα να γραφω πια... Απο τοτε που βρηκα δουλεια αφοσιωθηκα σε αυτην και μονο, σιγα σιγα μου κερδισε ολο τον χρονο με αποτελεσμα να μην εχω την απαραιτητη ορεξη να αφιερωνω χρονο για το σπιτακι μου.. Αυτο με στεναχωρεσε αρκετα, δυν του οτι ειχα μεινει και χωρις υπολογιστη..
Εχω χασει πολλες αναρτησεις δικες σας, που δεν μου ηταν δυνατο να τις καλυψω και με εκανε να νιωθω πολλες τυψεις καθως ημουν παντα εδω στην γειτονια βλεποντας τα παντα.
Η απουσια ακομα και απο αυτη την μικρη γειτονια τελικα κανει το ιδιο κακο οπως και στην πραγματικη ζωή.
Δεν αισθανομαι οτι μπορω να προσφερω πια σε αυτο τον blogoχωρο οποτε δεν εχω αλλη επιλογη..
Θελω να ξερετε πως το κανω αυτο με πονο ψυχης καθως ειχα μοιραστει τοσα ονειρα, τοσες σκεψεις, τοσες εμπειριες μεσα απο δω.
Ησασταν ενα πολυ σημαντικο κομματι στην ζωη μου οταν δεν πηγαινε τιποτα καλα..Και ευχαριστω τον καθε ενα απο εσας ξεχωριστα...
Να φροντιζετε την γειτονια μας, να ειστε παντα αγαπημενοι και γεματοι πιστη για τα οσα προσφερετε στους γυρω σας.
Που και που θα μπαινω να σας διαβαζω, οπως εκανα παντα ακομα και για πολυ λιγο..
Με καποιους απο εσας εχω επικοινωνια στο facebook. Οποιος θελει οτιδηποτε μπορει να εποικοινωνησει εκει μαζι μου. 
Σας ευχαριστω για ολα !!!
Να ειστε ολοι καλα..

Φιλια
Μαρια.

21 σχόλια:

  1. Μαράκι μου, να ξέρεις πως με λυπεί η απόφαση σου!
    Από προσωπική μου "πείρα" θα σου πω πως όταν πριν μερικούς μήνες βρήκα δουλειά, δεν είχα χρόνο και διάθεση για τίποτα άλλο και στεναχωριόμουν που δεν είχα χρόνο για το blog μου, οπότε έδωσα τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό μου να βρω τις δυνάμεις μου, τη διάθεσή μου, λίγο χρόνο και να ξανά ασχοληθώ!
    Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι δεν έχεις να δώσεις κάτι σε αυτό το blog ή στην blogογειτονιά. Έχεις δώσει ήδη πολλά από εσένα, επειδή αγάπησες αυτό τον χώρο, οποτε πάντα κάτι θα έχεις να δώσεις.
    Επίσης, ξέρω πως η δουλειά -ίσως- είναι το πιο σημαντικό πράγμα πλέον αλλά είναι λάθος μας, μοιράιο στο να δίνουμε το 100% και να μην μένει τίποτα για μας, για τον ελεύθερο χρόνο μας. Αν δε δίνουμε στον εαυτό μας και στους άλλο λίγο προσωπικό χρόνο, κάνοντας ότι αγαπάμε, κάποια στιγμή ούτε στη δουλειά μας δεν θα είμαστε καλοί, ούτε πουθενά.
    Συγνώμη αν όλα αυτά που έγραψα είναι κάπως αλλά σου τα λέω με Αγάπη και το ξέρεις!
    Βέβαια, η τελική απόφαση είναι δική μου και εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ποιο είναι το σωστό!
    Πάντως, εγώ δεν θα σε χάσω, θα τα λέμε από το fb. Ελπίζω, όμως κάποια μέρα να δω νέα σου ανάρτηση και εσένα με περισσότερη διάθεση.
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *H απόφαση είανι δική σου" ήθελα να γράψω!
      Πάρε τον χρόνο σου Μαράκι!
      Οι φίλοι σου μέσα από τα παρακάτω σχόλια σου λένε "πάρε τον χρόνο σου"
      Τα φιλιά μου!
      Δυναμική σε θέλω!
      Την Αγάπη μου!

      Διαγραφή
  2. Έεεεεει! Κοπελιά!!!
    Μην κλείνεις πόρτες!!! (Πριν κάποιους μήνες που έκανα εγώ τον δικό μου απολογισμό και ανακοίνωνα την αποχώρησή μου, αυτό μου είχες πει! Και είχες δίκιο!)
    Πάρε το χρόνο σου! Είναι καλό που αυτές τις δύσκολες μέρες, έχεις μία δουλειά και είναι απολύτως φυσιολογικό ο χρόνος να είναι περιορισμένος...
    Και μη σκας αν δεν μπορείς να παρακολουθείς τις αναρτήσεις όλων μας... Ακριβώς αυτό ένιωθα κι εγώ, αλλά κατάλαβα πως εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο... Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου και βρες κάτι που θα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να χαλαρώνεις από τη δουλειά... Αυτό είναι το σημαντικότερο!
    Απλά, όόόποτε νιώσεις πως θέλεις να κάνεις καμία mini εμφάνιση... just do it!!! Θα μας δώσεις πολλή χαρά! Μην κλείσεις το blog! Ας το να υπάρχει! (Το φαΐ σου τρώει? Ώχουουου!)
    ;-)
    (Έχεις να προσφέρεις σε αυτή τη γειτονιά... Μην ξαναπείς ποτέ το αντίθετο... Ποτέ... Η παρουσία σου και μόνο εμένα με έκανε να χαμογελώ...)
    Είμαι πολύ χαρούμενη που σε έχω γνωρίσει και ελπίζω να είσαι καλά πάντα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Μαράκι!
    Take care!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρακι μου , ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που μεσα απο το blog που σε γνωρισα , ειναι φυσικα δικη σου η αποφαση και πραγματικα θα μας λειψει ομως μην κλεισεις το blog και θα περναμε κα θα περνας και εσυ οποτε θες , νασαι παντα καλα καρδια μου να χαμογελας και να ονειρευεσαι σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρηκα που σε ξαναείδα στο δικό μου μπλογκοσπιτάκι, Μαράκι, και τώρα έρχομαι και διαβάζω για την απόφασή σου να κλείσεις το δικό σου!!!!!!!!!!! Ξανασκέψου το, καλή μου, και μην αγχώνεσαι !!! Όταν θα έχεις κάτι να μας πείς, θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως η Μαρία και το Συριανάκι είπαν σχεδόν όλα θα 'θελα να σου πω και εγώ Μαράκι μου....
    πάρε το χρόνο σου και πράξε όπως αγαπάς..χωρίς καμία βιασύνη....
    πολλά γλυκά φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου εσύ ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να κάνεις, αλλά να σου πω ότι δεν έχει σημασία πόσο χρόνο έχεις και αν προλαβαίνεις να απαντήσεις στους άλλους.
    Το blogging είναι πάνω από αυτά τα πράγματα.
    Είναι τρόπος να εκφράζεσαι και να επικοινωνείς με τους άλλους όταν έχεις κάτι να πεις, κάτι να βγάλεις από μέσα σου.
    Είνα παρέα!
    Ούτε πιστεύω ότι δεν έχεις τι να πεις και τι να γράψεις.
    Πάρε μία ανάσα και ελπίζω να τα ξαναπούμε!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οοοοο Μαρακι μου δεν ξερω!
    νομιζω πως απλως θελεις λιγο χρονο!
    ολοι περναμε μια κριση με το μπλοκ μας αλλα μετα επανερχομαστε!
    παρε χρονο και ολα θα φτιαξουνε!
    μη το κλεισεις αν δεν εισαι σιγουρη!

    φιλακια πολλα πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται να το κλείσεις!
    Όλοι περνάμε διαστήματα που χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα - ή που είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα στρώνουν, επιστρέφουμε. Μη στενοχωριέσαι και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις! Πάντα θα υπάρχει κάτι να μοιραστείς, πάντα θα έχεις κάτι να γράψεις.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι κάνε ένα διάλειμμα, πάρε τον χρόνο σου και μετά ξαναέλα κοντά μας. Θα σε περιμένουμε. Μπορείς να μας γράφεις τις εμπειρίες σου από τη δουλειά.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία μου το blogging δεν είναι καταναγκαστική εργασία που πρέπει οπωσδήποτε να γράφεις σε καθημερινή βάση ή να δίνεις το παρόν…
    Όταν έχεις κάτι να πεις, να εκφραστείς τότε το χρησιμοποιείς, αλλιώς το αφήνουμε στην άκρη και κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσουμε.
    Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο που κάτι άλλο απασχολεί την σκέψη και το δυναμικό μας.
    Μη λες αντίο και μη κλείνεις την πόρτα όπως σου λένε και οι φίλες πιο πάνω… άστο απλά να υπάρχει και που ξέρεις ;
    Καλή συνέχεια προς το παρόν στην δουλειά σου…
    Να είσαι καλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην το κάνεις , με στεναχωρείς πολύ , τα κορίτσια έχουν δίκιο , αστο να υπάρχει και όποτε μπορείς ή και καθόλου, μην βιάζεσαι αγάπη μου καλή εννοείται κοίτα τις δουλειές σου πάντα,,, βρε μαρία μου και άν έχασες αναρτήσεις μας δεν τρέχει και κάτι !!!!! έλα σκέψου το .... και μην το κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαράκι δεν συμφωνώ με το να κλείσεις το blog. Πρακτικά άλλωστε δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο. Συνεπώς, προτείνω να αφήσεις τα πράγματα όπως είναι και να γράφεις όποτε μπορείς, ο,τι σου κάνει κέφι. Είναι ένας τρόπος έκφρασης το blog και δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ημερομηνία λήξης. Πες ότι έχεις μια εξοχική κατοικία και την ανοίγεις όποτε μπορείς ή όποτε σου κάνει κέφι. Σε παρακαλώ να σκεφτείς πολύ σοβαρά, πριν πράξεις. Φιλούθκια και να περνάς καλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαράκι μου θα συμφωνήσω με όσα είπαν οι αγαπημένοι από πάνω...
    Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα που δεν προλαβαίνεις, φτάνει να είσαι εδώ και όποτε μπορείς και θέλεις να γράφεις.....
    Μπορεί σήμερα να σκέφτεσαι έτσι, αλλά αύριο να σου γεννηθεί η επιθυμία να μοιραστείς κάτι μαζί μας και να μην μπορείς γιατί θα το έχεις κλείσει...κρίμα δεν είναι?
    Άστο να υπάρχει, ούτε φαΐ ζητάει, ούτε ένφια έχει...χαχα!
    Ξανασκέψου το σε παρακαλώ....φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρία μου γλυκιά,
    με κάλυψαν όλοι οι προηγούμενοι σε αυτά που ήθελα να γράψω..
    Ίσως τώρα να έχεις στερέψει από ιδέες και χρόνο, όμως δεν είναι αναγκαίο να κλείσεις το σπιτάκι σου..
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!
    Φιλιά γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρακι και γω εχω δουλεια για λίγο διαστημα, αλλα όποτε μπορω μπαινω, αυτο να κανεις και συ, μην το κλείσεις (και δεν σε εχω και στο φεισμπουκ :( )!

    Καλό Σαββατοκύριακο, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρίμα..............κοίτα μέρα που βρήκα να μπω!!! Πολύ με στενοχώρησες..............συμφωνώ απόλυτα με όσα είπαν οι φίλοι πιο πάνω. Γιατί να κλείσει;; Τι σε ενοχλεί να μένει ανοικτό και να το επισκέπτεσαι όποτε μπορείς;;; Σκέψου το ξανά.............κρίμα.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρία μου σε καταλαβαίνω όμως θα σου πω ότι όλες μας κάποια στιγμή περνάμε αυτή τη φάση.Είναι το πως βλέπεις αυτό το χώρο..Δεν είναι απλός χώρος γλυκιά μου, δεν πρέπει να είναι.Φαντάσου τον, νιώσε τον σαν ένα σπίτι που δέχεσαι τους φίλους σου..Εγώ σε συμβουλεύω να δώσεις χώρο στον ..εαυτό σου..και εμείς εδώ..θα περιμένουμε να γυρίσει το χαμόγελο ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη το κλεισεiς Μαρία μου ούτε εγώ προλαβαίνω με τη δουλειά αλλά το παλεύω! Δε προλαβαίνω να διαβάζω τη μπλογκοπαρεα αλλά όσο μπορώ, τι να κάνω! Έχεις τη θέση σου σε αυτή τη κοινότητα και σου αξίζει! Μη την αρνηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απλά σκέψου πόδο όμορφα περνούσες εδώ και κάνε αναρτήσεις όσο μπορείς.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα ομορφα σχολια ...
    Η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν εχω τελικη αποφαση για το τι θα κανω.]
    Σιγουρα δεν ειναι μια ευκολη αποφαση και δεν θα ηθελα να χαθει ολη αυτη η δουλεια που εφτιαξα εδω μεσα..
    Οποτε, προς τον παρων οσο μπορω θα βρισκομαι καπου εδω γυρω...
    Καλη εβδομαδα σε ολους!
    Φιλια πολλα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια όλων είναι καλοδεχούμενα εφόσον δεν προσβάλλουν τον συγγραφέα και τον αναγνώστη,
Ευχαριστω