11.8.15

Νέος μήνας, νέα αρχή, νέοι στόχοι...Καταρχήν να ευχηθώ αν και αργοπορημένα Καλό Μήνα σε όλους σας.
Σήμερα ξεκινώ αυτή την ανάρτηση με έναν τίτλο που έχει μεγάλη σημασία.
Ο Αύγουστος λοιπόν αν και είναι για  μένα ο χειρότερος μήνας του καλοκαιριού λόγω της αφόρητης ζέστης, μου επιφύλασσε όμορφες όμορφες και σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και με έκανε να τον δω απο μια αλλιώτικη ματιά.

Μετά από μια δύσκολη προσωπική και οικογενειακή περίοδο αλλά με πίστη και αφοσίωση στην δουλειά μου, κατάφερα να ανέβω ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Έτσι λοιπόν όλα άλλαξαν και πάλι, αφου μέρες και ώρες έγιναν άνω κάτω.

Η αλήθεια είναι ότι πρόσμενα αυτή την εξέλιξη και το πίστευα πάρα πολυ. Σαν κύριο στόχο είχε την οικογενειακή μου ευημερία αλλά  και την προσωπική μου ανάπαυση τόσο σώματος όσο και ψυχής.

Νέα καθήκοντα λοιπόν και εύχομαι να μπορέσω να αντεπεξέλθω με σύνεση και επιμονή και να αποδείξω τις ικανότητες μου. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ ευχήν μιας και σε μια δουλειά σκοπός μου είναι πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χαίρομαι που η παρούσα φάση στην οποία βρίσκομαι δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι που πριν ένα χρόνο ζούσε μέσα στον φόβο, το άγχος και την απαισιοδοξία.
Χαίρομαι που επιτέλους μπορώ να πω ότι είμαι καλα και ότι νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω την ζωή με όλα όσα περιλαμβάνει.
Αισθάνομαι σαν να  μου έδωσε ο Θεός μια ευκαιρία, μια πολύ σημαντική ευκαιρία την οποία και σκοπεύω να εκμεταλλευτώ στο έπακρον.
Σε αυτό όμως συνέβαλαν και κάποια σημαντικά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στην ζωή μου και πιστεύουν σε μενα.

Προχωράμε λοιπόν για νέους στόχους και ένα καλύτερο μέλλον.
Με πίστη, χαμόγελο, υπομονή και επιμονή. 

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους blogoφιλους που ακόμα και μετά την μεγάλη μου απουσία απο δω, με σκέφτονται και επισκέπτονται που και που το σπιτάκι μου αν και δεν έχει πάντα ένα νέο να σας πει...

Να είστε όλοι καλα και να περνάτε όμορφα..

Φιλια πολλά
Μαρία