3.5.14

Ελλάδα VS Κύπρος ?



Η αλήθεια είναι πως την σημερινή ανάρτηση σκεφτόμουνα εδω και μέρες να την κάνω αλλα  την απόφευγα για προφανείς λόγους. Μετά όμως και από κάποια χθεσινά γεγονότα το αποφάσισα.

Σίγουρα από τον τίτλο δεν καταλάβατε και πολλά στην πορεία θα το κάνετε.
Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα που πραγματικά εμένα με έχει κάνει να αισθάνομαι πολυ άσχημα σαν Κύπρια που ειμαι.

Αφορμή της ανάρτησης αυτής ειναι το παιχνίδι THE VOICE . Ξέρω οτι οι πιο πολλοί απο εσάς ισως δεν το παρακολουθείτε καν, μην νομίζετε και εγώ μόνο από το ιντερνετ το κανω και όχι πάντα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διαβάσει πολλά τα ματια μου περί τούτου και πραγματικα έχω φρίξει με την κακία κάποιων φίλων εξ Ελλάδος.
Αν κάποιος απο εσας το παρακολουθεί τοτε πιθανόν να ξέρει πως οι Κύπριοι συμμετέχοντες τα έχουν πάει πολύ καλά (και σε αυτο το παιχνιδι) και 2 απο αυτους έχουν φτάσει στον τελικό.

Οσο περήφανη αισθάνομαι για αυτο για τα ταλέντα που βγαζει η πατρίδα μου τοσο πιο πολυ ΝΤΡΟΠΗ νιώθω για τα σχολια των ελληνων-αδελφών τηλεθεατών απέναντι στην Κύπρο..

Εχω διαβάσει να λένε πως δεν μας αξίζει καν να είμαστε σε ενα τετιοιο παιχνίδι και πως προσπαθούμε με οτι μέσα έχουμε (ακομα και χρηματικα) να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις.

Και απορώ εγώ τωρα, γιατι τοση ζήλια? ..γιατί τόσος φθόνος απέναντι μας κάθε φορα που πάει καλα η Κύπρος σε κάποιο παιχνίδι ?? Ας μην κάνατε οντισιόν εδω αν δεν μας θέλατε !

Είμαστε μονο το 1/4 του πληθυσμού της Ελλάδας. πως ειναι δυνατον να ακούω για στημένα τηλεφωνήματα και άλλα διάφορα ?
Μήπως εσεις δεν στηρίζετε τα δικά σας παιδιά οπως πρέπει ?

Και επειδη δεν θέλω να πουν καποιοι πως βιάστηκα να βγαλω συμπεράσματα και λέω οτι μου κατέβει έχω  παραθέσει πιο κατω στοιχεια για τα οσα λεω.

Αισθάνομαι πραγματικά ντροπή..














Κάπου εδώ να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε 2 παιδιά δικά μας με πραγματικά απίστευτο ταλέντο και γιατι όχι και την πρώτη θεση. Μπορείτε και εσείς να δείτε και να κρίνετε αν αξίζει η όχι η Κυπρος να βρίσκεται ψηλά.


Η πρώτη τους οντισιόν στο παιχνίδι που τους εδωσε το εισιτήριο.

Μαρια Ελενα-Κυριακου


Αίμιλη Χαραλάμπους


Οι ερμηνείες στον ημιτελικο 

Μαρία Έλενα-Κυριακου


Αίμιλη Χαραλάμπους



post signature

38 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, Μαράκι, εκτός από ένα σήριαλ που βλέπω (Τη μουρμούρα) και αθλητικά, δεν έχω ιδέα τί άλλο συμβαίνει στα τηλεοπτικά...
    Οπότε ως άσχετη, θα ευχηθώ να κερδίσει ο καλύτερος!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και εγω μεσω του ιντερνετ τα βλεπω μην νομιζεις..
      Εχω σιχαθει την τηλεοραση πια. :)
      Φιλια

      Διαγραφή
  2. Μιά φορά τό έχω δεί,καί αυτό χάρη τής εγγονής μου,η οποία μού είπε,ότι μιά κοπέλα από την Κύπρο αξίζει γιαγιά,νά είναι η νικήτρια!
    Ντρέπομαι ειλικρινά γιά αυτά πού ακούω!Αν είναι δυνατόν!!Πιό παλιά,παρακολουθώντας ανάλογες εκμπομπές είχα ψηφίσει πολλές Κυπριακές συμμετοχές!!Κύπρος=Ελλάδα!!Ας τό καταλάβουν κάποιο στενόμυαλοι!Λυπάμαι Μαρία μου!!Καλή επιτυχία νά ευχυθώ σέ όλες τίς Κυπριακές συμμετοχές!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ακριβως γι αυτο μου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση πως φτασαμε ως εδω..
      Εχω στεναχωρεθει πολυ με αυτη την αντιμετωπιση .. .

      Διαγραφή
  3. Αν και λειπω αρκετο καιρο απο το χωρο του blogging δεν γινοταν να μην σχολιασω αυτη την αναρτηση :) χεχε!

    Εχω μια πολυ μεγαλη αδυναμια στους Κυπριους και ειδικα απο τοτε που παρακολουθουσα το αιγια φουξια μιας και ειναι πλεον απο τις αγαπημενες μου σειρες εβερ, (παντα αναρωτιομουν για ποιο λογο να βαζουν τουρκικες σειρες αντι για Κυπριακες που ειναι φοβερες, μεχρι που εστειλα και email σε καναλι!!!).... Ασχετο απλα ηθελα να σχολιασω για το ποσο πολυ σας παω :P

    Το the voice μου αρεσει πολυ γιατι ολοι οι παικτες εχουν φωναρες, δεν σου κρυβω ομως οτι και μενα μου φανηκε αρκετα παραξενο το γεγονος οτι εβγαιναν πρωτοι συνεχεια παικτες απο την Κυπρο ενω καποιο υπολοιποι ηταν καλυτεροι. Γενικα εβγαζε καπως ματι (χωρις να λεω εννοειτε οτι παιχτηκε κατι με τις ψηφοφοριες), απλα αυτο βγηκε αρκετα εντονο προς τα εξω και γι αυτο εγινε ολο αυτο το κυμα αρνητικοτητας (και μην πω τιποτα αλλο)... Μεγαλη βλακεια γιατι ποτε δεν εστιαζουμε τελικα σε αυτο που εχει πραγματικα αξια... το ταλεντο και την μουσικη!

    Καταλαβαινω οτι σου βγαινει πικρια ομως πραγματικα δεν σου κρυβω οτι με στεναχωρησες λιγακι με αυτη σου την αναρτηση, και ειδικα με το ταδε vs ταδε... Ειναι σαν να μου λες οτι ολοι μας ειμαστε ζηλιαρηδες και κακοτροποι, και γενικα αυτη η αρνητικοτητα δεν χρειαζεται απο κανεναν... Μην δινεις βαση και αξια σε καποιους πραγματικα χαζους ανθρωπους!

    Τελος παντων πολυ μιλησα παλι :P χωρις παρεξηγηση ολα αυτα :) btw θα ηθελα πολυ να κερδισει η Αρετη Κοσμιδου η Μαρια Ελενα-Κυριακου ^_^ φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κοριτσι μου και σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου το οποιο διαβασα με προσοχη..
      Δεν ηθελα να θιξω με κανενα τροπο τους αδελφους μας ελληνες, απλα ηθελα να εκφρασω το παραπονο μου γιαυτη την συμπεριφορα καποιων απεναντι μας τον τελευταιο καιρο.. Μου κανει εντυπωση γιατι παλια δεν ηταν ετσι.
      Ειναι αδιανοητο για μενα να σκεφτονται οτι υπαρχουν αλλα κινητρα πισω απο τις ψηφοφοριες απο την στιγμη που εδω υπαρχει κοσμος που δεν να αγορασει ενα γαλα!
      ΕΙναι μεγαλη προσβολη για την χωρα μου να λεγονται τετοια πραγματα και ειδικα για οικογενεις που δεν γνωριζουν τι εχουν περασει για να φτασουν σε αυτο που ειναι σημερα.
      Και εγω την Μαρια_Ελενα θα ηθελα για νικητρια :)
      Καλη σου μερα

      Διαγραφή
  4. Ρε κοριτσάρα μη δίνεις σημασία... Όταν αρχίζουμε διαχωρισμούς άνευ λόγου και ουσίας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
    Όλοι οι κομπλεξικοί βγάζουν τη χολή τους πάνω σε όποιον βρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι αλλοι ειναι κομπλεξικοι Σοφια μου δεν φταιμε εμεις ομως. Καλη σου μερα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/14, 8:53 μ.μ.

    Μαράκι μου μην αγχώνεσαι και μην μπαίνεις σε τέτοια τρυπάκια! Βγαίνει ένας λέει μια μπούρδα και όλοι τρέχουν να σχολιάσουν... εξάλλου η ίντριγκα είναι κάτι το οποίο θέλουν τα κανάλια και την προωθούν διότι ανεβάζει τα νούμερα!!!!!!!
    Δεν βλέπω το THE VOICE και δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση....την απαξιώ έτσι όπως έχει γίνει!
    Το μόνο που έχω να πω είναι καλή επιτυχία σε Όλους!!! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατασακι μου ολα αυτα δεν ειναι απο την τηλεοραση αλλα απο το ιντερνετ,απο facebook και αλλες σελιδες. ΕΙναι απο τον κοσμο γραμμενα και λυπαμαι που η αποψη τους για εμας ειναι αυτη !

      Διαγραφή
  6. Μαρία ομολογώ πως δεν το βλέπω το συγκεκριμένο, γενικά από τηλεόραση πολύ λίγα πράγματα, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Πάντως δε νομίζω ότι το ότι ξεσαλώνουν κάποιοι σε ένα show είναι δείκτης των Ελληνοκυπριακών σχέσεων. Για τους περισσότερους Έλληνες η Κύπρος είναι Ελλάδα (παρά το ότι κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε την προφορά σας χαχα) και νομίζω και το ανάποδο αφού τη μοναδική φορά που σας επισκέφτηκα όταν έβλεπαν στον έλεγχο ελληνικό διαβατήριο ήταν σε φάση πέρνα πέρνα.

    Καλό υπόλοιπο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα επειδη συμφωνω μαζι σου γι αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ολο θεμα Γιωργο μου!
      Που φτασαμε να κατηγορουμαστε μεταξυ μας ! Αν ειναι δυνατον !

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα και από εμένα. Ομολογώ ότι δεν είμαι και πολύ φαν των τηλεοπτικών και γενικότερα της τηλεόρασης, αλλά χθες έτυχε το συγκεκριμένο να το χαζέψω και ομολογώ ότι χάρηκα πάρα πολύ που νέα παιδιά από την Κύπρο παίρνουν πρωτιές. Όσον αφορά τον υπόλοιπο ντόρο που πιθανόν έχει γίνει, ειλικρινά δεν το γνωρίζω, προσωπικά για εμένα όλοι Έλληνες είμαστε. Σχετικά με αυτά που γράφονται ή δεν γράφονται στο fb, θα έλεγα να μην δίνεις τόσο μεγάλη σημασία, για τον απλό λόγο ότι μερικά σχόλια δεν καθορίζουν κανέναν, ειδικά από την στιγμή που ο καθένας μπορεί να γράψει το οτιδήποτε. Είναι μόνο για την ίντριγκα.Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την . Σε ευχαριστω για το σχολιο.
      Συμφωνω με οσα λες απλα ειχα στεναχωρεθει πολυ και πραγματικα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας αποψεις επι του θεματος.
      Καλη σου μερα

      Διαγραφή
  8. Έλα καλέ, κόλπα της σόουμπιζ είναι αυτά, μην ασχολείσαι καθόλου! Πολλά φιλούθκια από την Ελλάδα και μην μασάς λέμε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αγαπημενη μου Πετρα τι σχεση εχει η σοουμπιζ με τα σχολια στα κοινωνικα διχτυα( fb ).?
      Ασε ασε..εχω ξενερωσει πολυ με μερικους..

      Διαγραφή
  9. Μαρία μου, θα συμφωνήσω με την Πέτρα...κόλπα της σόουμπιζ και όχι μόνο...γιατί κάποιοι το παιχνίδι της διχόνοιας και του διχασμού το ξέρουν πολύ καλά και δεν είναι η πρώτη φορά που το εφαρμόζουν...από το πιο μικρό έως το πιο σημαντικό και μεγάλο...
    Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή εύχομαι!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφη μου δεν ειναι θεμα της σοουμπιζ.. ΕΙναι η αποψη του κοσμου την οποια εχω δει εγω και εχω μαζεψει.
      Και δυστυχως ειναι πραγματα που δεν μπορω να τα κατανοησω γιατι δεν εχουν βαση !

      Διαγραφή
  10. Καλά λένε τα παιδιά βρε Μαράκι μου, κόλπα είναι για να τραβάνε τη προσοχή από αυτά που πρέπει στη πραγματικότητα να μας απασχολούν... Ξέρεις τωρα, δε ξέρεις; Να στα αναλύσει και η Πετρούλα μας που τα παίζει στα δάχτυλα αυτά, εγώ δεν είμαι πολύ των πολιτικών...
    Καλό ξημέρωμα αγαπούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ναι θα την βαζω την οετρα να μου τα κανει ολα επεξηγηση :p

      Διαγραφή
  11. Μαρία μου κι εγώ τα έχω δει όλα αυτά που λες. Απλα αδιαφόρησε. Εξαλλου δεν είναι δυνατον να φτάσει ο κάθε Κύπριος στον τελικό απλά και μόνο επειδή ψήφισαν όλοι οι Κύπριοι. Είναι φύσει αδύνατον. Απλά αδιαφόρησε για άτομα που θέλουν απλά να πετάξουν την κακία τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε για πες τα βρε Γιωτα μου!!!
      Απορω προς τι η τοση κακια απεναντι μας
      Μα ποση ζηλια πια ?

      Διαγραφή
  12. Αχ Μαράκι μου ούτε εγώ το παρακολουθώ , αλλά πιστεύω ότι είναι στημένα εξαρχής όλα αυτά τα παιχνίδια. Το χρήμα είναι ο λόγος ύπαρξης τους . Από κει και πέρα εγώ νόμιζα ότι λατρευόμαστε μεταξύ μας, Έλληνες και Κύπριοι! Και πιστεύω πολύ στο ταλέντο σας στο τραγούδι !
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριγκιπεσσα μου αυτο πιστευα και εγω.
      Αλλα τελευταια εχουν δει πολλα τα ματια μου.
      Καθε μερα θα πετυχω και καπιους να μας βριζουν και να μας μειωνουν και δεν καταλαβαινω τον λογο!

      Διαγραφή
  13. Μαράκι μου σημασία έχει σε όλα αυτά να κερδίζει ο καλύτερος γιατί μεταξύ μας θεωρώ όλα αυτά τα παιχνίδια λίγο στημένα!
    Μην ασχολείσαι με δεύτερα πράγματα οι Ελληνες έχουμε δείξει πολλές φορές πόσο δεμένοι είμαστε με τους Κύπριους και πόσο τους αγαπάμε!
    Αυτά όλα είναι στημένα παιχνίδια της λεγόμενης σοουμπιζ για θεαματικότητες!
    Μην μασάς!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω βρε Ελενα μου..ΑΥτα ολα που εχω μαζεψει ειναι απο σελιδες του facebook Πραγματα τα οποια γραφουν τα μαελη..Δεν μου φαινεται τοσο ευκολο να ειναι στημενα..

      Διαγραφή
  14. Πέρασα Μαρία μου για ν' αφήσω τη γνώμη μου ως προς τις ελληνοκυπριακές συρράξεις!
    Δε χρειάζεται να 'ναι Κύπριος για να 'χει κάποιος άνθρωπος εμπάθεια.Αυτό γίνεται κι εδώ μεταξύ μας.Απλά η εθνικότητα είναι σαν αφορμή και σαν συν ένα αρνητικό.Το παιχνίδι αυτό(αλλά και γενικά τέτοια παρόμοια παιχνίδια) με κουράζει και δεν το παρακολουθώ!Και δεν το λέω με δόση σνομπ.Λίγο έως καθόλου βλέπω πια τηλεόραση.
    Δε σου δίνω άδικο σ' όσα λες και το 'χω διαπιστώσει σε αθλητικούς αγώνες που γίνονται μεταξύ μας.Δεν πιστεύω πάντως πως γίνεται από εμπάθεια κι όταν μετέχουμε σε διεθνείς διαγωνισμούς ή αθλήματα αλληλοϋποστηριζόμαστε.Η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και του Κυπρίου(και λόγω θερμόαιμου κλίματος) είναι ιδιαίτερα θερμή(έως κι απαράδεκτη) κι αυτό φαίνεται και στις χώρες μας όποτε γίνονται επεισόδια.Εδώ βέβαια λόγω μεγαλύτερου πληθυσμού λίγο παραπάνω.
    Φυσικά δεν τάσσομαι κι ούτε συνηγορώ υπέρ αυτής της αντίληψης και για μένα ο ελληνισμός είναι ένας, μοναδικός στον κόσμο, αδιαίρετος και μέσα στους αιώνες βάλετε από παντού.
    Να 'σαι πάντα καλά και μη δίνεις σημασία σε τέτοιες διενέξεις!Σας αγαπάμε και σας υποστηρίζουμε... στο σχέδιο Ανάν με το παλληκαρίσιο ΟΧΙ του αείμνηστου Τάσου, σας καμαρώσαμε και σας βγάλαμε το καπέλο.
    Έχετε την αγάπη μου!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Νικο μου τι ωραια που τα ειπες και ποσο συμφωνω..
      Απλα δεν καταλαβαινω την μανια και την ζηλια που εχουν μερικοι απεναντι μας.
      Που στο κατω κατω στα τηλεπαιχνιδια εσεις μας καλειτε κανοντας τις οντισιον
      Καλη σου μερα

      Διαγραφή
  15. Στενοχωρήθηκα με τον τίτλο σου. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Το The voice δεν το βλέπω. Έχω δει μόνο αποσπασματικά μια-δυο φορές που το παρακολουθεί ο γιος μου. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για την τηλεθέαση. Και να μην ξαναδώ "Ελλάδα vs Κύπρος?" (ευτυχώς που υπάρχει το ερωτηματικό) αλλά Κύπρος =Ελλάδα.
    Φιλούθκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο να το πειτε σε αυτους που μιλανε με τοση κακια απεναντι μας...
      Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ελληνες.
      Αντιθετως

      Διαγραφή
  16. Μη δίνεις σημασία Μαράκι μου. Και εγώ πιστεύω ότι είναι στημένα..........Μη ξεχνάς ότι καβγάδες φέρνουν στα ύψη την τηλεθέαση. Απ' την άλλη μη το παίρνεις και κατάκαρδα.Αν είναι αληθινά τα σχόλια όλων αυτών, σκέψου ότι έτσι κάνουν και οι Θεσσαλονικείς με τους ΑΘηναίους, οι Ληξουριώτες με τους Αργοστολιώτες, οι Παναθηναικοί με τους Ολυμπιακούς και μην πω και άλλα, με κατάλαβες πιστεύω. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη Ελλήνων- Κυπρίων.
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου ειναι αδικο ομως να γραφουν τοσο ασχημα πραγματα και να προσβαλλουν οικογενειες ακομα και ανηλικα παιδια!
      Εγω περιμενα να χαιρονται για μας και οχι να δειχνουν τοση ζηλια απεναντι μας.
      Καλη σου μερα

      Διαγραφή
  17. Πραγματικά είμαι διχασμένη αν πρέπει να απαντήσω ή οχι σε αυτή την ανάρτηση, είμαι από Ελλάδα και ζώ στη Κύπρο,γνωρίζω καλά τους ανθρώπους και των δύο χωρών, δε παρακολουθώ το παιχνίδι αλλά έχω ακούσει πολλά και από τις δύο μεριές.
    Anyway θεωρώ πως από πίσω από το παιχνίδι κρύβονται συμφέροντα και θα το αφήσω έτσι.
    Καλή Εβδομάδα Μαρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστη η αποψη σου Ελεανα μου
      Καλη εβδομαδα και σε σενα.

      Διαγραφή
  18. Το παρακολουθώ το the voice και μάλιστα φανατικότατα, αλλά δεν ασχολήθηκα με τα παρασκηνιακά. Κάποια πράγματα, πιστεύω λέγονται μόνο για γίνεται ντόρος. Για μένα το όλο φταίξιμο το φέρει η παραγωγή που δεν έλαβε υπόψη της πως ο μέσος έλληνας τηλεθεατής, εν τω μέσω αυτής της αβάσταχτης κρίσης θα ήταν αδύνατον να στηρίξει την ακριβή συμμετοχή στην ψηφοφορία. Επιπλέον υπήρξαν κάποιες αστοχίες γενικά στο στήσιμο της εκπομπής και στην φιλοσοφία των προπονητών, διώχνοντας από νωρίς πολύ μεγάλες φωνές. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι ήξερα πως οι έλληνες δεν θα ψήφιζαν κανέναν παίχτη, αν όχι από αδιαφορία αλλά από οικονομική δυσκολία. Δεν ξέρω αν πρέπει να παίρνουμε τόσο πολύ στα σοβαρά ένα show. Τώρα όσον αφορά τα σχόλια που σε χάλασαν, Μαράκι έχω να σου πω πως δεν πρέπει να τα υπολογίζεις. Γενικά στην Ελλάδα, την κρίση την φέρουμε πολύ βαρέως και άμα δεις σε κάθε σελίδα όλοι βρίζονται μεταξύ τους για κάθε είδους θέμα... Υπάρχει μια γενικότερη παράκρουση... Στα δύσκολα που λένε βγαίνουν και τα νεύρα και οι κακίες του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το «The Voice» δεν το παρακολούθησα όπως δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κανένα τηλεπαιχνίδι. Θα πω όμως 2-3 πράγματα.
    Καταρχήν, όπως είναι αυτονόητο, πρόκειται για παιχνίδι. Κανένας δεν έκανε την τύχη του επειδή προβλήθηκε από την TV, ούτε και έχει εξασφαλισμένο μέλλον. Μπορεί κάλλιστα στη συνέχεια να πατώσει, όπως έχει συμβεί δεκάδες φορές μέχρι σήμερα από συμμετέχοντες και κερδισμένους παλιότερων τηλεπαιχνιδιών που ξεχάστηκαν. Τα παραδείγματα πολλά, αρκεί ο καθένας να αναλογιστεί τι έχει κατά καιρούς παρακολουθήσει και να καθίσει ύστερα να θυμηθεί από πότε έχει να δει στη τηλεόραση ή να ακούσει νέα για τον οποιονδήποτε από αυτούς.
    Ελάχιστοι ξεχώρισαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και συνεχίζουν να δουλεύουν σε αυτό.
    Είναι αυτοί που πράγματι άξιζαν και ο κόσμος τους αποδέχτηκε.

    Μη χαλιέσαι για τις μα..ίες που κατά καιρούς διαβάζεις. Και μη το παίρνεις σαν αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου. Ο κάθε βλάκας εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο. Ξέρεις πόσες χιλιάδες φορές την ημέρα τσακώνονται οι Έλληνες μεταξύ τους ακόμη και για τα αυτονόητα; Ξέρεις πόσοι μπαμπουίνοι με μαύρα, κράνη και σιδερογροθιές κυκλοφορούν ανάμεσά μας;

    Δεν το λέω κολακευτικά, άλλωστε είναι πασίγνωστο, η Κύπρος βγάζει φωνάρες. Προφανώς αυτό φοβούνται κάποιοι ανισόρροποι με αυτά που γράφουν.

    Αν είναι δυνατόν, εποχές που ο ελληνισμός δέχεται από παντού χτυπήματα, εμείς να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για ένα πανηγυράκι…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Κάθε μέρα μαλλιοτραβιόμαστε στα social media. Οι μισοί βρίζουν τους άλλους μισούς για το οτιδήποτε. Αυτή η κρίση μας έχεις βαρέσει στον εγκέφαλο. Δεν ξέρει ο καθένας πού να βγάλει το απωθημένο του. Μεταξύ μας σφαζόμαστε και σκορπάμε τον τσαμπουκά μας και στην κάλπη κοτούλες... Ξεδιπλώνεται ο παλιονχαρακτήρας μας και βγαίνει στην επιφάνεια γιατί έχουμε τα χάλια μας σαν χώρα...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με οσα λετε πιο ποανω.. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν ηταν ετσι παλαιοτερα. Δεν ειχα δει αυτον τον θυμο και την ζηλεια απεναντι μας οπως τωρα..
      Τι αλλαξε ? Διαβασα οτι εχουν κουραστει οι Ελληνες να βλεπουν να κερδιζουν οι Κυπριοι στα δικα τους παιχνιδια!
      Ε ας μην κανουν οντισιονς εδω τοτε και να περιοριστους στην Ελλαδα και μονο!
      Αν ειναι να μας βριζουν και να μας εναντιωνονται καλυτερα να μην λαμβανουμε μερος
      Δεν μαρεσει ομως να ακουω για σκοπιμοτητες και τετοια πραγματα. Εμενα σαν Μαρια με θιγει βρε παιδι μου να λενε πως εδωσα χρηματα για να με ψηφισουν! Αλλη ενοια δεν ειχαμε ? Εδω εχουμε οικογενειες που δεν εχουν λεφτα να παρουν ενα γαλα και ενα ψωμι, πραγματικα πιστευετε ποως καπιοι ειναι τοσο χαζοι ωστε να φτασουν στο σημειο να πληρωνουν για να ωγε ο ταδε η το ταδε πρωτος σε ενα παιχνιδι ?

      Διαγραφή

Τα σχόλια όλων είναι καλοδεχούμενα εφόσον δεν προσβάλλουν τον συγγραφέα και τον αναγνώστη,
Ευχαριστω